Van Dalen Woodproducts dé webwinkel van NL voor uw houten producten en meer!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Geachte Klant,

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop van Dalen products.
Wij hopen u te kunnen helpen met uw producten.

Wij zijn van Dalen products dit is een onderdeel van van Dalen Kistenmakerij.
Ook wel bekend onder de naam veilingkisten.com.

Met een team van zeer gemotiveerde werknemers maken wij elke dag weer prachtige houten kwalitatieve Nederlandse producten waar wij onze klanten zo tevreden als mogelijk mee maken.
In onze productie hal in Papendrecht staan zeer geavanceerde machines waarmee wij snel en secuur onze producten kunnen vervaardigen.

Ons uiterste best voor kwaliteit! 
Om onze producten van een uiterst goede kwaliteit te voorzien worden alle producten van ons in Nederland gemaakt. Ons doel: onze klanten zo tevreden mogelijk over onze producten.

MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)
Ook proberen wij iedere dag een steentje bij te dragen aan onze mensen in Nederland met een arbeidsbeperking. Zo werken er jongeren of ouderen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee in het proces om bepaalde producten of onderdelen te maken.

Duurzaamheid
Omdat wij iedere dag weer met een van de mooiste materialen van deze aarde mogen werken, (hout) zijn wij dan ook altijd bezig om dit materiaal zo duurzaam mogelijk te verwerken. Door geavanceerde machines en technieken kunnen wij onze producten op een zo duurzaam mogelijke manier maken en verwerken.
Wilt u er meer over weten neem dan even contact met ons op. 078-6452170

Wij helpen u graag! Niets is te gek bij ons..
 Over ons

Deze webshop is een onderdeel van Van Dalen Kistenmakerij. Wij zijn al sinds vele jaren een productiebedrijf gevestigd in Papendrecht. Omdat wij ons eigen productieproces hebben ingericht kunnen wij onze kosten laag houden en dus ook onze prijzen! Neem eens een kijkje bij onze artikelen en vind uw ideale product!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.